Thursday, 16 March 2017

SNF by Ku Dea. Maaf dari Admin

Assalamualaikum
Admin baru nak buat segmen naikkan follower. Nampaknya kali nie tak berapa nak disupport. Apa apa pun admin nak wish thanks kepada yg support admin and sudi nak join. Admin tak dapat nak buat segmen untuk kali nie. Btw, thanks a lot. Sejak akhir-akhir nie admin sedikit busy. Tambah dengan masuk sem baru nie. Banyak nak cover. Dengan exam lagi kan. Insya-Allah, kalau takde aral admin akan buat. Korang doa-doakanlah supaya admin dapat 4flat untuk final exam nie ye  amin.. Sayang korang ketat-ketat 😉😙

No comments:

Post a Comment